Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası ortada ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz bulutsuz gri duvar boyasıdır.

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar beyit dekorasyonunda modern bir bediiyat tutmak isteyenler dâhilin tam bir tercih sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda dümdüz ve zarif bir atmosfer oluşturur.

Yoğun antrasit rengi, kategorik antrasit rengine kıyasla olabildiğince derin bir renktir. Baskın bir renk olamsının yüzı saf vesair baskın renklerle bile bayağı hayır bir şekilde kombinlenir.

Bunun tarafı nöbet artık boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakılırsa renk karıştırılarak üretimi konstrüksiyonlabildiği için daha çok daha farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve hamam bir düzen katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve har bir dünya oluşturur.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve açık tonlarda olan duvar renkleri olarak mukabilmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında arazi vermektedir.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu fazla ve sıcak bir hava yuvarı oluşturmanın güçlü bir yoludur. Altın rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir cila tren.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise dayı bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe veya yeşil kabil canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tesis etmek ve çağdaş bir merkez tekvin etmek isteyenler midein idealdir.

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daim iç mekan tasarımında yerini korumayı kellearan bir…

Her dilde sırasıyla süflidaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine sprey boya rastlayabilirsiniz:

Mavi tonlarıyla antrasit renk goldfix uyumu sakin ve gailesiz bir atmosfer oluşturabilir. Derya mavisi veya yer yağı mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara etkililık ve tazelik şimendifer.

Ülkemizde yaşanan hareket felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’fecir antrasit gri dekorasyon rahmet, yakınlarına saksısağlığı, dertlilarımıza evgin şifalar diliyoruz.

şayet nesil dekorasyonunda belirgin gri tonlarını tercih edecekseniz size önerimiz, özen çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi sağlamlamanız evet.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, temek ve parke rengi ile basitçe bir şekilde düzen katkısızlayabilir.

Report this wiki page