Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Mekan, isim ve renk ilişkisi mekanda renk yararlanmaını şekillendirir. İnsanlar dehalet, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yakın bir ilişkisi vardır.

Doğal renkler dediğimiz devir akla ilk gelenler beyninde ahşap, taş ve bölge tonları arz alır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Daha mualla bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş sahaı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin çıbankenti olan bu şehirde yaşayanların yaşam alanlarını güzelleştirmek dâhilin harikalar yaratmaktadır. İster…

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve hamam bir mutabakat katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve sıcak bir âlem oluşturur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir muhit katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal solgunsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi güçlü amma aynı zamanda dingin ve gailesiz bir aş damı dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri arasında görev kayran koridorlar lüp atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim düzlükınızı güzelleştiren teceddütçi tasarımları ile evinize kıymetiharbiye katabilirsiniz! Güzel duyusal ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleeğlenceli döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı çekmece önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara ortak olacak oturma grupları ve koltuk takımları, Bellona’nın servet sahibi kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Bu dü renk arasındaki kontrast, zarafetli bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve fazla aksesuar sarf ihtiyacını azaltır. Hassaten, siyah renge bakarak antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha azca maç muhtemellığınız vardır.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. antrasit renk tonları Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir geçim oluşturmuş olacaktır.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den çokça delegenın tıkızldığı yeni antrasit duvar boyas bir ankete bakarak, sülale sahiplerinin çoğunluğu…

çağdaş hayata devam etmenin en çok yeğleme edilen renkleri beyninde nokta düz yalınlık gri huzurlu bir âlem sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en sağlıklı üç renk beyninde örtüsüz gri rengi bulunuyor. Hamam bir durum oluşturan boş gri renk mekanlara kocalik ve derinlik tıkızyor.

Antrasit renk essah sprey boya yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı devirebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en aşkın destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page